Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
füme, tavşan

Tavşan Füme

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Füme



Füme Tavşan Hazırlanışı - Av Yemekleri - Tavşan Füme Tavşan



Bir tavşan fileleriyle butlarının dışındakileri parçalayıp bir tencereye koyunuz Doğranmış 1 orta soğan, 1 havuç, 2 karanfil, bir çimdik hindistancevizi, 1 büke garni ilâve edip ateşte biraz döner gibi olduktan sonra köpüğünü alıp hafif ateşe çekiniz Birbuçuk saat hafif ateşte pişmeye bırakınız Bundan sonra şinuvadan geçirip yağını alınız Serin bir yerde saklayınız


Not: Kanatlı ve kanatsız avların filesiyle butlarını bu işleme karıştırmayarak ayırıp salçalı güzel yemekler yapabilirsiniz


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.