ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Tavşan Füme (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=174853)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 01:54 AM

Tavşan Füme
 
Füme Tavşan Hazırlanışı - Av Yemekleri - Tavşan Füme Tavşan



Bir tavşan fileleriyle butlarının dışındakileri parçalayıp bir tencereye koyunuz. Doğranmış 1 orta soğan, 1 havuç, 2 karanfil, bir çimdik hindistancevizi, 1 büke garni ilâve edip ateşte biraz döner gibi olduktan sonra köpüğünü alıp hafif ateşe çekiniz. Birbuçuk saat hafif ateşte pişmeye bırakınız. Bundan sonra şinuvadan geçirip yağını alınız. Serin bir yerde saklayınız.


Not: Kanatlı ve kanatsız avların filesiyle butlarını bu işleme karıştırmayarak ayırıp salçalı güzel yemekler yapabilirsiniz.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.