Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çulluk, kebabı

Çulluk Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çulluk Kebabı



çulluk kebabı nasıl yapılır - çulluk nasıl pişirilir - av yemekleri tarifi



Malzemeler


1 Çulluk

1 Dilim ekmek

1 Fincan tereyağı


Tarifi


Çulluğu yolunuz, ütüleyiniz, içini boşaltınız, ayaklarını birleştirip gagasını iki buduna geçiriniz


Kanat uçlarını kesiniz, gözlerini çıkarıp şişe geçiriniz, orta ateşe koyunuz, altındaki kaba bir el boyunda tereyağında kızartılmış bir dilim etmek yerleştiriniz


Şişi çevirerek çulluğu pişiriniz Çulluk ekmeğin üstüne suyunu koyuverdiği zaman, tamamivle pişmiş olacağından şişten çıkarınız


Kızarmış ekmeği tabağa koyup üstüne kebabı yatırınız, suyunu üzerine gezdirip servis yapınız



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.