![]() |
Provans usulü bıldırcın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Provans usulü bıldırcınbıldırcın nasıl pişirilir - bıldırcın pişirme tarifi - av yemekleri tarifleri - salçalı bıldırcın Malzemesi: 4 adet bıldırcın 4 çorba kaşığı zeytinyağı 20 diş sarmısak 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 4 orta boy domates tuz, karabiber, 1 limonun suyu ![]() Hazırlanışı: Bıldırcını temizleyip tütsüledikten sonra yıkayıp kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bıldırcın parçalarının her iki yanlarını da kızgın yağda, nar gibi oluncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Tavada kalan malzemeyi, tahta bir kaşığın sırtıyla ezerek, tül süzgeçten süzün ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|