Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginarlı, patatesli, tavşan

Enginarlı Patatesli Tavşan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Patatesli Tavşan



Enginarlı Patatesli Tavşan Tarifi - Enginarlı Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Enginarlı Patatesli Tavşan Malzemeleri



Enginarlı Patatesli Tavşan


Malzemeler


Yarım kilo patates

1 soğan

15-20 adet kalamata zeytin

2 kalın dal taze biberiye

haşlanmış tavuk eti

marine edilmiş enginar kalbi

tuz, karabiber, pulbiber

5 tatlı kaşığı zeytinyağı (veya daha fazla)





Hazırlanışı


İrice doğranmış patatesleri, halka halka kesilmiş soğan, tavuk eti, enginar, tuz, biber ve zeytinyağı ile harmanlayınPatatesleri tepsiye yayın, üzerine zeytinleri ve biberiye dallarını yerleştirin200 C’de pişirin (Pişirme süresi patatesin durumuna göre değişir Önceden pişmiş patates kullanırsanız 20-25 dakika, çiğ patatesle başlarsanız bir saat civarında fırında tutmanız gerekebilir Eger zeytinler ve tavuklar kuruma belirtileri gösterirlerse tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatabilirsiniz)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.