Okuduğunuzu hafızada tutmak için |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okuduğunuzu hafızada tutmak içinEyLüL Nickli Üyeden Alıntı ilgi alanınız değil ama her konusunda bir mesajınız var? ![]() ![]() hepsi de takdir teşekkür ![]() ![]() siz de cevap vermeseniz onun adına da,sizi de takdir etsek ![]() ![]() Benim kimse tarafindan pohpohlanmaya, takdir edilmeye, alkislanmaya ihtiyacim yokki Olsa baska baska seyler yazardim Ben insan psikolojisinden az cok anlarim Ancak ben kendim icin yaziyorum baskasi icin degil Ayrica cevap yazma hakkim oldugu kadar yazabilirim sanirim, yoksa bu hakki da elimden almak mi istiyorsunuz Nerdeyse her yazdigim mesaji üstünüze aliyorsunuz Benimle bukadar niye ilgilisiniz anlamadim,vaktinizi benim gibi degersiz üyeye mesaj yetistirmekle harcamayin lütfen Cok fazla seyler yazardim ancak burasi yeri degil Ayrica konumuzda dagilmasin kalin saglicakla
|
|
Okuduğunuzu hafızada tutmak için |
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okuduğunuzu hafızada tutmak içinarkadaşlar bu vereceğim dua yı dediğim şekilde yapıp uydularsanız okuduyunuz ve gördüğünüz konuyu ve şekli unutmayacaksınız ![]() ![]() genelde hafız olmak isteyenler okur kuranı akıla sokmak için![]() ![]() 21kere okuyup suya üfleyin şifa neyetiylen suyu için sonra kitap yada ne okumak istiyorsanız okuyun ![]() 21 kere 21 gün olacak 21 günüde okuyacaksınız ve ve okumayı bırakacaksınzı ama kitap okumaya devam edeceksiniz![]() ![]() yani işlemi artık yapmayacaksınız![]() ![]() bunla beraberde 500 el hafizu ismi celillide yatsıdan sonra abdestli olarak zikir yapın![]() ![]() zikride 21 gün bıraka bilirsiniz![]() ![]() suya okunacak olan dua rabbi zidni ilmen ve fehmen |
|
|
|