![]() |
Oktay Usta Karnıyarık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta Karnıyarık TarifiOktay Usta Karnıyarık Tarifi Malzemeleri: -4 adet kemer patlıcan Kızartmak için -1 su bardağı sıvıyağ -1 kuru soğan -3 çorba kaşığı sıvıyağ -300 gr kıyma -3 olgun domates -4 diş sarımsak Tuz, karabiber Yapılışı:1, Patlıcanları alacalı soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2, Soğanı küçük küçük doğrayıp bir tavada üç kaşık sıvıyağla birlikte yumuşayana kadar kavurun ![]() ![]() ![]() 3, Domatesleri soyup küçük küçük doğrayın ve kıymaya ekleyin ![]() ![]() 4, Patlıcanlar soğuyunca kesik yerinden elinizle biraz açın ve kıymalı malzemeyi bir kaşık yardımı ile içlerine doldurun ![]() ![]() 15 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|