Malzemeler: 2 adet kabak (soyulmuş), yarım paket brokoli, yarım demet dereotu (doğranmış), 2 dal taze soğan (doğranmış), zeytinyağı, tuzHazırlanması: Brokoliyi yıkayıp buharda haşlayın Kabakları yıkayıp kabuklarını soyacakla soyun Daha sonra yine soyacakla jülyen doğrayın (ince uzun dilimler şeklinde) Brokoliyi kabak, soğan ve dereotu ile karıştırıp üzerine yağını gezdirin Servisten kısa bir süre önce tuzunu serpin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.