Malzemeler: 4-5 adet havuc3 yemek kasigi siviyag2 yumurta sarisi2 silme yemek kasigi un4-5 bardak arasi et suyu (veya su)1 su bardagi sut veya arzuya gore 1/2 bardak krematuz, karabiber Yapilisi:[*]Havuclari kaziyip ince halkalar seklinde dograyin[*]Tencereye 1 kasik siviyag ve havuclari alin 2-3 dakika havuclari kavurun Uzerine tasacak kadar su ekleyip yumusayana kadar kisik ateste haslayin[*]Havucu robottan veya blenderdan gecirip pure haline getirin[*]Kalan yagda unu biraz kavurun Et suyunu veya suyu karistirarak yavasca ilave edin[*]Havuc puresinide katip karistirin[*]Yumurta sarilarini bir kasede biraz su ile cirpin Sonra yumurtanin ilinmasi icin corbadan her seferinde birer kasik alip karistirarak yumurtalara ilave edin Bu karisimi ince akitarak corbaya tekrar yedirin[*]Sut veya kremayi, tuz ve karabiberi ilave edip bir tasim daha kaynattiktan sonra altini kapatinNot: Herzaman corbayi yaparken tarifte verilenden az su koyup sonra istediginiz kivama gore ilave etmeniz daha uygun olur
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.