haşhaş ve limon kabuğu rendesini karıştırıp buzdolabında en az bir saat yada ertesi güne kadar bekletin[*]Yumurta ile sekeri iyice kabarana kadar çırpın[*]Sıvıyağı ince akıtarak çırpmaya devam edin[*]Un kabartma tozunu eleyin[*]Biraz un biraz sütlü karışımdan ekleyerek bütün malzemeyi hamura yedirin Cıvık bir hamur olacaktır[*]Yağlanmış unlanmış kek kalıbınıza hamuru dokun Önceden ısıtılmış 350F (175C) derece fırında yaklaşık 60-70 dakika kadar pişirinPişerken fırının kapağını açmamaya özen gösterinsönebilir(kurdan batırınca temiz çıkarsa pişmiştir)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.