Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bıldırcın, ızgara

bıldırcın ızgara

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

bıldırcın ızgara



BıLDıRCıN IZGARA

MALZEMELER

5 adet bıldırcın
Tuz karabiber

5 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini yolup ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp ızgaraya koyun Bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip pişirin Tuz karabiber serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.