Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gaziantep, kebabı, kuşbaşı, mutfağından, tike

Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)




» Yapılışı
Malzeme

500 gr kebaplık et
100 gr kuyruk
3-4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber
Tarifi

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir Sıcak olarak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.