Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğeri, kaz

Kaz Ciğeri

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaz Ciğeri



Kaz Ciğeri
Kaz Ciğeri Tarifi - Kaz Ciğeri Nasıl Yapılır - Kaz Ciğeri Malzemeleri





Kaz ciğeri malzemeleri

* 10 adet kaz ciğeri
* 1 su bardağı kaz eti suyu
* 4 çorba kaşığı tereyağı
* 3 çorba kaşığı un
* 2 su bardağı yoğurt
* 1 çorba kaşığı maydanoz
* 1 kahve fincanı un
* Tuz
* Karabiber

Kaz ciğeri tarifi

2 çorba kaşığı tereyağı tavada ısıtılır, un eklenir, bir iki dakika karıştırılır, et suyu konur, karıştırarak 15 dakika kadar pişirilir Ateşten alınır, yoğurt ve maydanoz katıp, karıştırılır Öte yanda 2 yemek kaşığı tereyağı ayrı tavada ısıtılır Ciğerler küçük doğranır, tuzlanır, biberlenir ve una bulanır, ısınan tereyağı içinde kızartılır Önceden hazırlanan yoğurtlu salça ciğerlerin üzerine dökülür, tavanın kapağı örtülü olarak 5 dakika kadar ısıtılır Pişmiş pirinçle sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.