![]() |
Yanardağ Kek - Yanardağ Kek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanardağ Kek - Yanardağ Kek TarifiYanardağ Kek - Yanardağ Kek Hazırlanışı Malzemeler: Kek: 1 poşet Dr ![]() 4 yumurta 175 g margarin 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı fındık kırığı Sos: 1 poşet Dr ![]() 2 çay bardağı su Hazırlanışı: Kek: Şoko kek karışımını yumurta, margarin ve süt ile 3-4 dakika çırpın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 40-50 dakika Soğutup kalıptan çıkartın ![]() Kekin kenarlarından 2 cm keserek çıkartın ![]() ![]() Sos: Meyveli sosu 2 çay bardağı su ile tarifine göre hazırlayın ve soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|