Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav TarifiKestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Hazırlanışı Malzemeler : (6 kişi için) 2 su bardağı Pirinç 250 gr Kestane 4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu 2 yemek kaşığı Tereyağ Tuz Hazırlanışı : Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın Dış ve iç kabuklarını soyun fındık büyülüğünde bölün İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile pilav pişirin Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin![]() Bir iki defa karıştırıp, servis yapın ![]() Bu yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur
|
|
|
|