Soğan Halkaları |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soğan HalkalarıHazırlama süresi: 20 dakika Pişme süresi: 20 dakika 62 Kalori 64 Adet Malzemeler 1/2 bardak un 1/2 bardak mısır unu 1 yumurta, hafif çırpılmış 3/4 bardak su 15 bardak ekmek kırıntısı 2 beyaz kuru soğan, kalınca ve yuvarlak doğranmış Ayçiçek yağı, kızartma için Hazırlanışı Un, mısır unu, su ve yumurtayı derin bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın Ayrı bir kaseye ekmek kırıntılarını koyun Soğan dilimlerini tek tek önce unlu karışıma sonra da ekmek kırıntılarına batırıp yan yana tepsiye dizin Ayçiçek yağını tavada kızdırıp, soğanlarınızı altın sarısı olana kadar kızartın Yanında, birkaç damla tabasco koyduğunuz mayonez ile servis yapabilirsiniz |
|