![]() |
Soğan Halkaları
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişme süresi: 20 dakika 62 Kalori 64 Adet Malzemeler 1/2 bardak un 1/2 bardak mısır unu 1 yumurta, hafif çırpılmış 3/4 bardak su 1.5 bardak ekmek kırıntısı 2 beyaz kuru soğan, kalınca ve yuvarlak doğranmış Ayçiçek yağı, kızartma için Hazırlanışı Un, mısır unu, su ve yumurtayı derin bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın. Ayrı bir kaseye ekmek kırıntılarını koyun. Soğan dilimlerini tek tek önce unlu karışıma sonra da ekmek kırıntılarına batırıp yan yana tepsiye dizin. Ayçiçek yağını tavada kızdırıp, soğanlarınızı altın sarısı olana kadar kızartın. Yanında, birkaç damla tabasco koyduğunuz mayonez ile servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.