Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haslama, sebzeli

Sebzeli Et Haslama

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Et Haslama



Malzemeler:
2 yemek kasigi siviyag
300-400 gr kusbasi veya kemikli et (ufak parcalara bolunmus)
4 su bardagi kaynamis su
ceyrek limon
4-5 tane orta boy patates
500gr kadar dondurulmus karisik sebze (bezelye, kup havuc, taze fasulye, bakla)
Arzuya gore 2 dis sarimsak

Yapilisi:[*]Etleri genis bir tencerede siviyagda suyunu cekip kizarana kadar iyice kavurun[*]Icine kaynamis suyu ilave edin Ceyrek limonu butun olarak katip yari kisik ateste 2 saat kadar yumusak olana kadar pisirin (Bu asamada eger isterseniz 2 dis sarimsak veya arpacik sogan ilave edebilirsiniz)[*]Patatesleri soyup kup kup dograyin[*]Pismis etin icine atip pisirmeye devam edin 5 dakika kadar sonra en son sebzeleri ilave edin Gerekirse sicak su ilave edin[*]Hepsi iyice pistikten sonra tuzunu katip ocaktan alin Limonu icinden alip isterseniz tekrar limon sikarak servise sunabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.