Malzemeler: 1 su bardagi nohut250 gr orta yagli kusbasi kuzu eti (veya dana)4 dis sarimsak2 adet sogan1 yemek kasigi domates salcasi1 tatli kasigi limon suyu)5-6 adet yesil, yemeklik kabak1-2 yemek kasigi tereyagi veya siviyag1 silme tatli kasigi kuru nanetuz Yapilisi:[*]Nohutu bir gece onceden islatin[*]Et ve nohutlari bir tencereye 2 bardak su ve tuzla birlikte koyup bir tasim kaynatin[*]Kopugunu alipocagin altini kisin[*]Et ve nohutlar yumusayincaya kadar kisik ateste 40-45 dakika pisirin[*]Sogan ve sarimsagi ince ince kiyin Kabaklarida soyup kup seklinde dograyin[*]Pisen nohutlu etli karisima once sogan sarimsagi ilave edip bir tasim kaynatin[*]Sonra kabaklari, limon suyu, tuz ve salcayida ilave edip karistirin[*]Tencerenin kapagini kapatip kabaklar yumusayincaya kadar 10-15 dakika pisirin[*]Yagi bir tavada nane ile kizdirin Yemegin uzerine gezdirip servis yapin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.