![]() |
Milföye sarili mantarlı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföye sarili mantarlı Tavukmalzemeler: 170 gr taze mantar zeytinyağı 1-2 diş sarımsak, kıyılmış tuz taze öğütülmüş karabiber 1 avuç maydanoz yaprağı, kıyılmış 4 derisi alınmış tavuk göğsü 5-6 milföy hamuru 1 yumurtanın sarısı 140 ml krema hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() not: normal tavuk göğsü biraz kalın olabilir, bu yüzden kasaptan alırken sarma yapacağınızı özellikle belirtmenizde yarar var ![]() ![]() ![]() ![]() 4 kişilik |
![]() |
![]() |
|