![]() |
sultan kayığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() sultan kayığıGereçler: 5-6 adet düzgün biçimli kabak ![]() 1 adet kemiksiz tavuk göğsü ![]() 2 adet kabukları soyulmuş orta domates ![]() 1 adet çok ince kıyılmış sivri biber ![]() 1 kavanoz garnetür ![]() ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı salça ![]() su yine ayrı 1 tatlı kaşığı salça ![]() sıvı yağ ![]() birkaç dal maydanoz Yapılışı: kabaklarımızı güzelce yıkadıktan sonra kabuklarını soyalım ve bir tencere içide tuz ve su ilave ederek dağılmayacak şekilde haşlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|