![]() |
> Incik Milano Usulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Incik Milano Usulü3 Dana İncik Kemikleri çıkarılmış 1 Orta boy Soğan İnce çintilmiş 4 diş Sarmısak 1 Orta boy Kereviz 1 Ç ![]() ![]() Tuz Karabiber ½ Ç ![]() ![]() 2 Ç ![]() ![]() 50 gr Tereyağı 1 Çay Bardağı beyaz şarap Ufak Parça limon kabuğu defne yaprağı ¾ litre Et suyu Yeterince Muscat "Cezvi bevva" Hindistan cevizi ile alakası olmamasına rağmen küçük hindistancevizi de deniyor ![]() "Osso Buco ala Milanese" İtalyada çok meşhur bir et yemeğidir ![]() Soğan sarmısak çok küçük parçalar halinde kerevizi küp şeklinde doğrayınız ![]() ![]() Fazla un İncikler sallanarak atılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arada sırada et suyu inciklerin üzerinde gezdirilir ![]() Pişme süresi bir buçuk saatdir ![]() ![]() ![]() ![]() Safranlı pilavla servis edilir ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|