Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
garnitürlü, havuç

Havuç Garnitürlü Et

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Garnitürlü Et



Havuç ve etin mükemmel lezzetine biberiyenin eşsiz kokusunu ekleyip harika bir tat yakalayabilirsiniz


Malzemeler
2 havuç
400 gr parça dana et

4-5 dal biberiye
4-5 dal frenk maydanozu

4-5 dal kişniş
Tuz
Karabiber

6 dal frenk soğanı
¾ çay bardağı zeytinyağı
Yemeğin tarifi
Havuçları uzun ince şeritler halinde kesin Bir tavada zeytinyağının yarısı ile birlikte soteleyin Kıyılmış frenk maydanozunu ekleyip karıştırın
Başka bir tavada kişniş, frenk soğanı ve biberiyeyi kalan zeytinyağının yarısıyla soteleyin Etleri ayrı bir tavada kalan zeytinyağı ile soteleyin Otları etlerle iyice harmanlayın Tuz, karabiber ile tatlandırın Havuçlarla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.