Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açı, ezmeli, kebabı, tavşan

Acı Ezmeli Tavşan Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acı Ezmeli Tavşan Kebabı




Malzemeler

250 gram tavşan kıyması
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz, karabiber

Acılı ezme için:
6 adet domates
4 adet acı sivri biber
1 çorba kaşığı acı biber salçası
Tuz, karabiber

tavşan kıymasına pulbiber, karabiber ve tuzu iyice yoğurun Şişe takarak ızgarada pembeleşene kadar pişirin Acılı ezme için, domates ve biberleri ızgarada pişirin Kabuklarını soyup, blenderden geçirin Salça, karabiber ve tuzu
ilave ederek karıştırın Acılı ezmeyi servis tabağına alın Üzerine şişleri yerleştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.