![]() |
5 Dakikada Gerçek Aşkın Ne Olduğunu Anlayın !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() 5 Dakikada Gerçek AÅŸkın Ne OlduÄŸunu Anlayın !!!AÅžK ![]() ![]() ![]() Ben biliyorum ne olduÄŸunu…Durun da size anlatayım; Hayatınızın her köşesinde sevdiÄŸimiz yada sevdiÄŸimizi sandığımız insanlara rastlamışızdır ![]() ![]() ![]() Küçük yaÅŸlarda insanlar genellikle kendinden büyüklere aşık olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() - Yoksa aşık mı oldum ![]() - Evet galiba öyle ![]() - Ben ona sırılsıklam aşığım ![]() Aslında bunlar aÅŸk falan deÄŸildir ![]() ![]() Gerçek AÅŸk karşındaki kiÅŸiyi tüm özellikleri ile kabul etmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Lise de çıkan bir çifti düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bugün yemeÄŸe çıkacağım ![]() ![]() - Heh buldum! Siyah elbisemi giyeyim ![]() - Aaaaa! Olmaz! - Onu geçen buluÅŸmaya gittiÄŸimde giydim ![]() ![]() - DiÄŸer elbiselerimin de hiçbiri şık deÄŸil ![]() - Ya hadi elbiseyi bir yerden buldum diyelim yemek meselesini nasıl yapacağım! - Evde annemin hazırladığı yemekleri elle veya çatalla yiyiveriyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah’ım ne yapacağım ben !!! İşte bahsettiÄŸim ÅŸey bu ![]() ![]() Yani aÅŸk dizilerde olduÄŸu gibi tozpembe deÄŸildir ![]() AÅŸkın ilerleyip evliliÄŸe kadar gittiÄŸini varsayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus : İlk Görüşte AÅŸk Söz konusu mu ? Gerçek aÅŸk ilk görüşte olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek aÅŸkın ne olduÄŸunu bu metni okuduktan sonra çıkaracağınızdan emini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() '' ask alıskanlıktır '' genellikle su kelime kullanılmazmı ? ben ona asık değilim sadece alıskanlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylasım için tesekkürler puslu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() bence vazgeçilemeyen şeyler alışkanlık yapar aşkta alışkanlık olmaz ya çünkü kimse vazgeçilmez deildir
|