![]() |
Siyah-beyaz bir filmden kalmış Sevdamız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyah-beyaz bir filmden kalmış SevdamızSiyah-beyaz bir filmden kalmış, eski bir aşka dalar gözlerim; her gecenin karanlığında saat onikiyi geçtiği zamanlarda ![]() ![]() ![]() Hücredeki bir mahkumun, gökyüzüne olan sevgisine eşdeğerdir sana olan sevdam benim ![]() ![]() Dışarı çıkma korkusu olan bir ressamın, tualine akıttığı dış dünyayı yaşatmasıydı seni gördüğümde yüreğimde kazandığında yerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir zaman cesareti eline alamadı ki şu dilim ![]() Ah sevdiğim birkez olsun yenemedim ki yüreğimde mesken tutmuş, kol gezmekte olan korkuları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuğun cesaretine bile sahip olmayı beceremedi yüreğim ![]() ![]() ![]() Dilim konuşamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Gel' diyemez sana asla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen her gelişinde,yüreğimden bir parça daha kopartıp giderken uzaklara, suskun kalışımın en büyük nedenidir; senin anlamlandıramadığın, benimse bir türlü dile getiremediğim ![]() ![]() ![]() Anlatmadıklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sevdiğim,hepsi sapasarar çevremi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bi cesaret gelirim diye, o kapı kapanmaz asla ![]() ![]() ![]() ![]() Ama benim korkak yüreğim cesaret edemez, kapı dibine çökerek bakar sessiz sessiz ![]() ![]() ![]() Ressamın tualine yansıttığı gibi dışarıdaki güzellikleri, kaleme döker ellerim bendeki seni ![]() ![]() Her gece yanıbaşımda duran bebeğin gözlerinde seni bulur gözlerim nedensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gidişinin daha sonunda 'Canım' da geldi peşinden, ruhsuz bir bedenin tüm sıkıcılığıyla kalakaldı 'ben'liğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer dönüşü olmadığını bildiğim halde gebne seslenemedinm ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açık olan kapıyı kapattı bvilinçsizce ve intihar etti tüm kelimelerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece ay kan kırmızısı bu yüzden ![]() ![]() Öldürdüğüm kelimelerin, yok ettiğim harflerin ve kanayan yüreğimin geceye kattığı en önemli kanıtı oldu bu kızılvari renk, saat 'geç'e geldiği vakitlerde bende ![]() ![]() ![]() Ah sevdiğim, aslolan gizli kaldı yüreğimde ![]() ![]() Ah sevdiğim ben 'gitme' diyemedim, sen yanlış anladın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir aşk daha yenik düştü korkulara ![]() ![]() ![]() Sen gittin, ben bittim ![]() ![]() ![]() Ay kızıla boyandı, ölen bir aşk da siyah-beyaz filmlerde kaldı ![]() ![]() ![]() Yüreğim sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenim yalnızlığımla kalakaldı ![]() ![]() ![]() Oysa korkak bir ressamın tuale yansıttığı sevdaya benzerdi, sana olan duygularım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gittin derken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimde susturulmuş sevdan, üşüyen ellerimde katlettiğim kelimeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ay kızıla boyandı bu gece ![]() ![]() ![]() 29 harfi katletti ellerim, sen ardına bakmadan gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|