![]() |
Sağol Yalnızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağol YalnızlıkSağol yalnızlık ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Ne ihanet ettinÜyeler Görebilir ] Ne de çekip gittin ![]() Ne arkamdan vurdunÜyeler Görebilir ] Ne de çıkar aradın ![]() Yok senin gibisi ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Sağol yalnızlık ![]() Dostluğun içinÜyeler Görebilir ] Birazcık olsunÜyeler Görebilir ] Bana değer verdiğin için ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Kuru kalabalık olmasın varsın Şu yalan dünyayı yalanlar sarsın Sen kış ortasındaki baharsın Umudum senÜyeler Görebilir ] iyi ki varsın Yalnızlık Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Dogrudan yana oldum ömrüm boyuncaÜyeler Görebilir ] Haklıyı haksızı anlattım durdum ![]() Ne açlar gördüm hain oldu doyuncaÜyeler Görebilir ] Sonunda kimsesiz bir dünya kurdum ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] 'güven olmuyor' diyorsunÜyeler Görebilir ] 'hiç kimseye güvenilmiyor' diyorsun ![]() ![]() ![]() doğrudur YalnızlıkÜyeler Görebilir ] doğrudur canımız dahi terk edip gidiyor ihanet ediyor yaşadığı bedene?! ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Bardakta eksilen çayÜyeler Görebilir ] Tablada yanan sigara gibi Eriyip heder oldu işte ömrümden bir gün ![]() Kim haklıÜyeler Görebilir ] neden haklı? Derken iki günün tasası Bugün yaşadığım YalnızlıkÜyeler Görebilir ] yarın duyacağım hasret ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Ne ihanet ettinÜyeler Görebilir ] Ne de çekip gittin ![]() Ne arkamdan vurdunÜyeler Görebilir ] Ne de çıkar aradın ![]() Yok senin gibisi ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Sağol yalnızlık ![]() Dostluğun içinÜyeler Görebilir ] Birazcık olsunÜyeler Görebilir ] Bana değer verdiğin için ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Kuru kalabalık olmasın varsın Şu yalan dünyayı yalanlar sarsın Sen kış ortasındaki baharsın Umudum senÜyeler Görebilir ] iyi ki varsın Yalnızlık Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Dogrudan yana oldum ömrüm boyuncaÜyeler Görebilir ] Haklıyı haksızı anlattım durdum ![]() Ne açlar gördüm hain oldu doyuncaÜyeler Görebilir ] Sonunda kimsesiz bir dünya kurdum ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] 'güven olmuyor' diyorsunÜyeler Görebilir ] 'hiç kimseye güvenilmiyor' diyorsun ![]() ![]() ![]() doğrudur YalnızlıkÜyeler Görebilir ] doğrudur canımız dahi terk edip gidiyor ihanet ediyor yaşadığı bedene?! ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Bardakta eksilen çayÜyeler Görebilir ] Tablada yanan sigara gibi Eriyip heder oldu işte ömrümden bir gün ![]() Kim haklıÜyeler Görebilir ] neden haklı? Derken iki günün tasası Bugün yaşadığım YalnızlıkÜyeler Görebilir ] yarın duyacağım hasret ![]() Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ]
![]() Üyeler Görebilir ] sayfama sizleride beklerim ![]() Üyeler Görebilir ] İnsandan kaçmak kolayda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ile Cevapla |
![]() |
![]() |
|