![]() |
Sağol Yalnızlık
Sağol yalnızlık.
Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Ne ihanet ettinÜyeler Görebilir ] Ne de çekip gittin. Ne arkamdan vurdunÜyeler Görebilir ] Ne de çıkar aradın. Yok senin gibisi. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Sağol yalnızlık. Dostluğun içinÜyeler Görebilir ] Birazcık olsunÜyeler Görebilir ] Bana değer verdiğin için... Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Kuru kalabalık olmasın varsın Şu yalan dünyayı yalanlar sarsın Sen kış ortasındaki baharsın Umudum senÜyeler Görebilir ] iyi ki varsın Yalnızlık Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Dogrudan yana oldum ömrüm boyuncaÜyeler Görebilir ] Haklıyı haksızı anlattım durdum. Ne açlar gördüm hain oldu doyuncaÜyeler Görebilir ] Sonunda kimsesiz bir dünya kurdum.. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] 'güven olmuyor' diyorsunÜyeler Görebilir ] 'hiç kimseye güvenilmiyor' diyorsun... doğrudur YalnızlıkÜyeler Görebilir ] doğrudur canımız dahi terk edip gidiyor ihanet ediyor yaşadığı bedene?! ... Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Bardakta eksilen çayÜyeler Görebilir ] Tablada yanan sigara gibi Eriyip heder oldu işte ömrümden bir gün. Kim haklıÜyeler Görebilir ] neden haklı? Derken iki günün tasası Bugün yaşadığım YalnızlıkÜyeler Görebilir ] yarın duyacağım hasret. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Ne ihanet ettinÜyeler Görebilir ] Ne de çekip gittin. Ne arkamdan vurdunÜyeler Görebilir ] Ne de çıkar aradın. Yok senin gibisi. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Sağol yalnızlık. Dostluğun içinÜyeler Görebilir ] Birazcık olsunÜyeler Görebilir ] Bana değer verdiğin için... Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Kuru kalabalık olmasın varsın Şu yalan dünyayı yalanlar sarsın Sen kış ortasındaki baharsın Umudum senÜyeler Görebilir ] iyi ki varsın Yalnızlık Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Dogrudan yana oldum ömrüm boyuncaÜyeler Görebilir ] Haklıyı haksızı anlattım durdum. Ne açlar gördüm hain oldu doyuncaÜyeler Görebilir ] Sonunda kimsesiz bir dünya kurdum.. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] 'güven olmuyor' diyorsunÜyeler Görebilir ] 'hiç kimseye güvenilmiyor' diyorsun... doğrudur YalnızlıkÜyeler Görebilir ] doğrudur canımız dahi terk edip gidiyor ihanet ediyor yaşadığı bedene?! ... Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Bardakta eksilen çayÜyeler Görebilir ] Tablada yanan sigara gibi Eriyip heder oldu işte ömrümden bir gün. Kim haklıÜyeler Görebilir ] neden haklı? Derken iki günün tasası Bugün yaşadığım YalnızlıkÜyeler Görebilir ] yarın duyacağım hasret. Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ]
http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg Üyeler Görebilir ] sayfama sizleride beklerim http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg Üyeler Görebilir ] İnsandan kaçmak kolayda..., Birde kendimden kaçabilsem..." http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg Alıntı ile Cevapla |