![]() |
Yüreğinin sesini biraz daha aç.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğinin sesini biraz daha aç..Düştüm cümlelerimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katransı bir geceden sonra " gül " doğumlarına şahit yüreğimle akıyorum satırlara ![]() dalgalarına vuruyorum ![]() ![]() ![]() uykusuzum ![]() ![]() çölleşmiş ![]() ![]() ![]() Durma öyle ![]() ![]() ![]() dolmamış zamandan ![]() ![]() Karanlıklarda kaldım ![]() ![]() ![]() " susmalarınla " düş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savur gölgelerini delice bağrı yanık göğsüme ![]() yanına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() sıkan kuraklığa inat sözlerim ol nadasa bırakılmış dudaklarımda ![]() ![]() ![]() Dua dua savrul yalnızlıktan kavrulmuş denizlerime ![]() Varlığınla düş susuzluğuma ![]() Mülteciyim zamansızlığın "Adressizim" Kıyılarında yaşamama izin ver Sınır dışı hallerimi bilirsin sen ![]() ![]() ![]() Mülteciyim zamansızlığın ![]() ![]() ![]() bile doldurmayan ömür sahifemi düştüm satırlardan ![]() ![]() ![]() yekun yetersiz ![]() ![]() sen tut beni ![]() ![]() ![]() Züleyha'nın Yusuf'u sevdiği gibi sev gibi ![]() ![]() ![]() perdelerini ![]() ![]() ![]() alma dudaklarına ![]() ![]() Leyla gibi savur dudaklarından beni mim``siz çöllerine ![]() ![]() beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nefesim ![]() ![]() ![]() ![]() bu adamı hüviyetine al ![]() ![]() ![]() ![]() fişlenmiş geçmişimi, Filistin askısı gören kimliksizliğimi savur tozlu raflara ![]() İçimdeki kekeme çocuğu sev ![]() ![]() ![]() İki dudağından gayri bir yer bilmeyeyim ![]() ![]() ayak dibine ![]() ![]() ![]() yoklar ![]() ![]() susayım ![]() ![]() ![]() ![]() ise ağıt figan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen TAMAMLA ![]() ![]() Ve sonra her şeye göğsünü gerip benim sende YAŞAMAMA izin ver ![]() ![]() Sürgüle Kapılarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni ve seni biz yaptığın için diline kepenk vurmak isteyecek rüzgarlar ![]() ![]() ![]() Ayazlar kıyılarına dolacak ![]() ![]() kapılarını ![]() ![]() ![]() keskin yüzü beklese de seni, sakın boynunu bükme kekeme gecelere ![]() ![]() ![]() susma sen ![]() ![]() elini tetiğini götürmeye ![]() ![]() Korkma sakın ![]() ![]() ![]() tamam ![]() ![]() susmak yakışmaz sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() öyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Yüreğinin sesini biraz daha aç ; Çünkü hiçbir " gül " topraksız ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir hayat " umutsuz " yeşermemiştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|