|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cennetteki, istiyorum, koşmak, masalına, sevdalı, yemyeşil, yüreğimin |
![]() |
bir an önce koşmak istiyorum yüreğimin yemyeşil cennetteki ,sevdalı masalına.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() bir an önce koşmak istiyorum yüreğimin yemyeşil cennetteki ,sevdalı masalına..![]() ![]() gibi gelmiştin kalbime ![]() ![]() bilmediğim kelimeleri dizmiştin dilime ![]() ![]() ![]() ![]() koştum delice umrumda olmadan aldırış etmeden tüm dünyaya ![]() ![]() vardığımda ,heyecanım cok büyüktü ![]() ![]() ![]() ![]() hayatımı kendim bile dısardan izler olmuştum, sadece filmlere konu olacak güzellikteki bu sevdayı ![]() ![]() ![]() hayatıma yayılmıştın, sığdıramaz bile olmuştum içime ,dışıma tüm yaşamımdaydın ![]() ![]() ![]() gündüz duvarlarımda ,gece tavanımda, arabamdayken tüm yollarda ![]() ![]() ![]() deliler gibi korkuyorum seni kaybetmekten artık ![]() ![]() ![]() ![]() uyanmak istemiyorum verdiğin huzurun ,mutlulukların koynundan ![]() ![]() ![]() ![]() anlattığımız dakikalar var ya tek dileğim oluorsun o an ![]() , yada dans ederken omzuna yasladığımda ![]() ![]() ![]() elimde olsada sarmalasam dünyayı ,rengarenk yaptığın sevdamla, süslesem ,uzatsam ellerimle ![]() ![]() ![]() yetermiydiki bana verdiğin bunca güzelliğe yinede ![]() ![]() birlikte cennete dönüştürdüğümüz yerler sen gidince boynunu büküp küsüorlar sevdiğim seni bana soruolar nerde diye , gitti diyemiorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece ,'canımıniçi' diyen sesin olmuor kulaklarımda ![]() ![]() ben hep geleceğini müjdelemek istiyorum yastığıma odalarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cünkü ağzımdan cıkan o kelimeyi kendimde duymak istemiyorum ![]() alıp karşıma coğu kez konusuorum seninle bakışlarınla yanaklarım kızarıor herzaman ki gibi ![]() ![]() verdiğim sözleri tekrarlıyorum nefesimle dudaklarına ![]() böylesine güzel sevenle karşılaşmadı bu sebepledir ki yüreğim senin yaşamadıklarını yaşatmaya kararlı ![]() ![]() ![]() sevdamın eksilmezi ,tükenmezi aç kollarını saatler kala yanında olmama ![]() dayanamayacak gibi hissediorum kendimi artık yokluğuna sabah olup ilk ışıkla atılacağım yollarına söz dinletemiorum sabırsızlığıma engel olamiorum deli gibi kalp atışlarıma dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() Aşk-a ![]() ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|