![]() |
bir an önce koşmak istiyorum yüreğimin yemyeşil cennetteki ,sevdalı masalına..
.hayatımın rengi solduğunda yetişmiştin tam da yüreğime.acılarla yoğrulmuş, yorulmuş ,ilaç
gibi gelmiştin kalbime..daha önce hiç ağzıma almadığım ,değerinin büyüklüğünü bilmediğim kelimeleri dizmiştin dilime.. .tüm biriktirdiklerimi boğazımda düğümlenenleri cıkarmıştın .kollarını actığında bana, koştum delice umrumda olmadan aldırış etmeden tüm dünyaya ..nefesim kesildi kollarına vardığımda ,heyecanım cok büyüktü..anlamlı tüm kelimeler anlamsızlaştı gözlerini gördüğüm an..öyle deiştirdinki hayatımı kendim bile dısardan izler olmuştum, sadece filmlere konu olacak güzellikteki bu sevdayı ... hayatıma yayılmıştın, sığdıramaz bile olmuştum içime ,dışıma tüm yaşamımdaydın ... gündüz duvarlarımda ,gece tavanımda, arabamdayken tüm yollarda .radyoda calan tüm şarkılarda.. deliler gibi korkuyorum seni kaybetmekten artık....düşünmek aklıma getirmek bile istemiorum uyanmak istemiyorum verdiğin huzurun ,mutlulukların koynundan... .hayatımda bitmesini istemediğim tek şeysin , gözgöze sadece bakışarak hani bişeyler anlattığımız dakikalar var ya tek dileğim oluorsun o an. , yada dans ederken omzuna yasladığımda. başımı sana ,'daha ne verebilirim 'diye düşünüorum.. elimde olsada sarmalasam dünyayı ,rengarenk yaptığın sevdamla, süslesem ,uzatsam ellerimle... yetermiydiki bana verdiğin bunca güzelliğe yinede .. birlikte cennete dönüştürdüğümüz yerler sen gidince boynunu büküp küsüorlar sevdiğim seni bana soruolar nerde diye , gitti diyemiorum ....kendimi avutuorum yanımdaymışsın gibi elimde kalan resminle uyuyorum ,,sadece .seni yaşıorum tek başıma , sadece ,'canımıniçi' diyen sesin olmuor kulaklarımda.. ben hep geleceğini müjdelemek istiyorum yastığıma odalarıma ..gittiğini söyleyemiorum... cünkü ağzımdan cıkan o kelimeyi kendimde duymak istemiyorum. alıp karşıma coğu kez konusuorum seninle bakışlarınla yanaklarım kızarıor herzaman ki gibi.. verdiğim sözleri tekrarlıyorum nefesimle dudaklarına .benim yüreğime hiç kimse senin gibi yakışmadı böylesine güzel sevenle karşılaşmadı bu sebepledir ki yüreğim senin yaşamadıklarını yaşatmaya kararlı.. .mutluluklarımın doyulmazı sevdamın eksilmezi ,tükenmezi aç kollarını saatler kala yanında olmama. dayanamayacak gibi hissediorum kendimi artık yokluğuna sabah olup ilk ışıkla atılacağım yollarına söz dinletemiorum sabırsızlığıma engel olamiorum deli gibi kalp atışlarıma dayanamıyorum .bir an önce koşmak istiyorum yüreğimin yemyeşil cennetteki ,sevdalı masalına.. Aşk-a . http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg ALINTIDIR |