|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
3201, borçlanma, dilekçesi, göre, kanuna, kuruma, sayılı, talep, verecekleri, yapanların |
![]() |
3201 Sayılı Kanuna Göre Borçlanma Yapanların Kuruma Verecekleri Talep Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 3201 Sayılı Kanuna Göre Borçlanma Yapanların Kuruma Verecekleri Talep DilekçesiT ![]() ![]() SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Bağ-Kur………………… İl Müdürlüğü (Devredilen) 3201 SAYILI KANUNA GÖRE BORÇLANMA YAPANLARIN KURUMA VERECEKLERİ TALEP DİLEKÇESİ 1- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Yurtdışında ev kadını olarak geçen süreleri, Borçlanmak istiyorum Borçlanmak istemiyorum 3- Yurtdışında sosyal yardım ve işsizlik yardımı alıyorum ![]() Evet Hayır Bu çerçevede yurtdışında çalıştığım hizmetlerimi ve yurtdışında ev kadını olarak geçen sürelerimi gösterir belgeler ile diğer gerekli olan belgelerimi dilekçem ekinde gönderiyorum ![]() 3201 sayılı Kanun gereğince hesaplanan döviz borcumun aşağıdaki adresime bildirilmesini arz ederim ![]() T ![]() ![]() Adı-Soyadı : Tarih : İmza : YURTDIŞI ADRESİ: TÜRKİYE ADRESİ: EK:1- Yurtdışında çalıştığı süreleri gösterir Hizmet Cetveli 2- Taahhütname (Standart Form 10 ![]() 3- Talep dilekçesi 4- Pasaportun yurtdışına çıkış ile yurda giriş tarihlerini gösterir ve resimli sayfalarının, noter tasdikli fotokopisi ![]() 5- Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği 6- Yurtdışında ev kadını olarak geçen süreleri gösterir ikametgah belgesi ![]() ÖNEMLİ UYARI: 3201 sayılı Kanuna göre Yurda kesin dönüş yapmadan borçlanma talebinde bulunanlara, bu Kanunun 6 ncı maddesine göre aylık tahsisi yapılabilmesi için “Yurda Kesin Dönülmüş Olması” şartı bulunmaktadır ![]() ![]()
![]() |
|