Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
3201, borçlanma, dilekçesi, göre, kanuna, kuruma, sayılı, talep, verecekleri, yapanların

3201 Sayılı Kanuna Göre Borçlanma Yapanların Kuruma Verecekleri Talep Dilekçesi

Eski 03-16-2011   #1
Şengül Şirin

3201 Sayılı Kanuna Göre Borçlanma Yapanların Kuruma Verecekleri Talep Dilekçesi

TC
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Bağ-Kur………………… İl Müdürlüğü (Devredilen)

3201 SAYILI KANUNA GÖRE BORÇLANMA YAPANLARIN
KURUMA VERECEKLERİ TALEP DİLEKÇESİ

1- Bağ-numarası ile Kurumunuz sigortalısı bulunmaktayımYurtdışında geçen // - // çalışma sürelerimi borçlanmak istiyorum

2- Yurtdışında ev kadını olarak geçen süreleri,

Borçlanmak istiyorum Borçlanmak istemiyorum

3- Yurtdışında sosyal yardım ve işsizlik yardımı alıyorum

Evet Hayır

Bu çerçevede yurtdışında çalıştığım hizmetlerimi ve yurtdışında ev kadını olarak geçen sürelerimi gösterir belgeler ile diğer gerekli olan belgelerimi dilekçem ekinde gönderiyorum

3201 sayılı Kanun gereğince hesaplanan döviz borcumun aşağıdaki adresime bildirilmesini arz ederim

TCKimlik No:

Adı-Soyadı :

Tarih :

İmza :

YURTDIŞI ADRESİ: TÜRKİYE ADRESİ:

EK:1- Yurtdışında çalıştığı süreleri gösterir Hizmet Cetveli
2- Taahhütname (Standart Form 10063)
3- Talep dilekçesi
4- Pasaportun yurtdışına çıkış ile yurda giriş tarihlerini gösterir ve
resimli sayfalarının, noter tasdikli fotokopisi (1,2,3 ve 4ncü sayfalar)
5- Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği
6- Yurtdışında ev kadını olarak geçen süreleri gösterir ikametgah belgesi

ÖNEMLİ UYARI: 3201 sayılı Kanuna göre Yurda kesin dönüş yapmadan borçlanma talebinde bulunanlara, bu Kanunun 6 ncı maddesine göre aylık tahsisi yapılabilmesi için “Yurda Kesin Dönülmüş Olması” şartı bulunmaktadır Bu nedenle aylık tahsisi esnasında talep sahiplerinin taahhütname ile bu durumlarını belirtmeleri gerekmektedir

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com