Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartma, patlıcanları, tekniği

Patlıcanları Kızartma Tekniği

Eski 11-08-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Patlıcanları Kızartma Tekniği



Patlıcanları Kızartma Tekniği

Patlıcan kızartırken çoğu zaman denk getiremez ve bir şeyini illaki eksik bırakırızTabi işin sırrını bilenler hariçKızarttığınız patlıcanlar ya çok kararıyordur yada fazla yağ çekiyordurBir türlü kıvamında kızartamadığınız patlıcanları istediğiniz gibi kızartmak için işin püf noktasını bilmeniz gerekir








İşin Sırrı

Patlıcanı yağda kızartmadan önce, tuzlu suda 5-10 dakika bekletin Göreceksiniz ne kararacaktır, ne de fazla yağ çekecektir Nar gibi kızarmış bir patlıcan için, pişmesine yakın üzerine tuzlu su sürmeyi deneyin, sonucu göreceksiniz

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.