![]() |
Temsil Tazminatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Temsil TazminatıT ![]() ![]() SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik Đslemleri Daire Baskanlığına ANKARA 5434 sayılı Kanuna göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yetim aylığı almaktayım ![]() a) Halen Kamu kesiminde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliği de dahil olmak üzere herhangi bir görev yapmıyorum ![]() durumu Kurumunuza bir aylık süre içinde bildirmeyi, aksi halde yersiz ödenen meblağın yasal faizi ile birlikte aylıklarımdan defaten kesilmesini veya varsa artan kısmı defaten ödemeyi taahhüt ediyorum ![]() 12 ![]() ![]() bulunan 5434 sayılı T ![]() ![]() inci maddesi gereğince tarafıma temsil tazminatı ödenmesi için gereğini arz ederim ![]() b) Kamu kesiminde görev yapıyorum ![]() Kurumu : Görev Ünvanı : T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad imza Adres :
![]() |
|