Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, giriyoruz, hamile, ilişkiye, kalmaktan, kalır, korkuyorum, mıyım, sık

Çok Sık İlişkiye Giriyoruz Hamile Kalır Mıyım? Hamile Kalmaktan Korkuyorum

Eski 07-21-2010   #1
Sünger Bob

Çok Sık İlişkiye Giriyoruz Hamile Kalır Mıyım? Hamile Kalmaktan Korkuyorum

Hamile Kalma Sorusu

Çok sık ilişkiye giriyoruz Ben hamile kalmaktan korkuyorumDüğüne 15 yıl var Bu dönemde ne yapacağız? İlişkide gerçekten mutlu oluyorumNe olur yardım edin
Haydar Dümen Cevap Anahtarı

Türkiye’ye cinselliği öğreten ve insanların cinsel anlamda bilinçlenmesini sağlayan ve bir çok tabunun yıkılmasında başrol oynayan Haydar Dümen kendisine yöneltilen soruları kendi uslubu ile yanıtlaması da duruma ayrı bir renk katmış durumdaTürkiye’nin cinsellik danışmanı olan Haydar Dümen alanında kendisini ıspatlamış bir Seksoloji uzmanıdırHer türlü sorunun sorulduğu Haydar Dümen bazı zamanlarda öyle sorularla karşılaşıyor ki bu kadarına da pes dedirtecek cinsten doğrusuİşte o pes dedirten sorulardan birisi …

Hamile Kalır Mıyım?

18 yaşındayım, 8 ay önce hiç bekelemezken sözlümle birlikte olmaya başladımÇok sık ilişkiye giriyoruz Ben hamile kalmaktan korkuyorumDüğüne 15 yıl var Bu dönemde ne yapacağız? İlişkide gerçekten mutlu oluyorumNe olur yardım edin

Haydar Dümen Cevabı
Değerli okurum,ne yapacaksın? Hiçbirşey yapmayacaksınTek yapılacak şeyi zaten yapıyorsun EvleniyorsunArtık evlendikten sonra öteki tür sosyal ve baskısal düşünceler silinip bitecekÇünkü hedefe ulaşılacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com