![]() |
Çok Sık İlişkiye Giriyoruz Hamile Kalır Mıyım? Hamile Kalmaktan Korkuyorum
1 Eklenti(ler)
Hamile Kalma Sorusu
Çok sık ilişkiye giriyoruz. Ben hamile kalmaktan korkuyorum.Düğüne 1.5 yıl var. Bu dönemde ne yapacağız? İlişkide gerçekten mutlu oluyorum.Ne olur yardım edin. Haydar Dümen Cevap Anahtarı Türkiye’ye cinselliği öğreten ve insanların cinsel anlamda bilinçlenmesini sağlayan ve bir çok tabunun yıkılmasında başrol oynayan Haydar Dümen kendisine yöneltilen soruları kendi uslubu ile yanıtlaması da duruma ayrı bir renk katmış durumda.Türkiye’nin cinsellik danışmanı olan Haydar Dümen alanında kendisini ıspatlamış bir Seksoloji uzmanıdır.Her türlü sorunun sorulduğu Haydar Dümen bazı zamanlarda öyle sorularla karşılaşıyor ki bu kadarına da pes dedirtecek cinsten doğrusu.İşte o pes dedirten sorulardan birisi … http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1279721791 Hamile Kalır Mıyım? 18 yaşındayım, 8 ay önce hiç bekelemezken sözlümle birlikte olmaya başladım.Çok sık ilişkiye giriyoruz. Ben hamile kalmaktan korkuyorum.Düğüne 1.5 yıl var. Bu dönemde ne yapacağız? İlişkide gerçekten mutlu oluyorum.Ne olur yardım edin. Haydar Dümen Cevabı Değerli okurum,ne yapacaksın? Hiçbirşey yapmayacaksın.Tek yapılacak şeyi zaten yapıyorsun. Evleniyorsun.Artık evlendikten sonra öteki tür sosyal ve baskısal düşünceler silinip bitecek.Çünkü hedefe ulaşılacak. |