Közde Patlıcan |
07-17-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Közde PatlıcanKözde Patlıcan 1 kişilik Malzeme: 1 adet patlıcan 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 adet közlenmiş kırmızı biber 2 çorba kaşığı limon suyu Tuz Tarifi Patlıcanı ızgarada közleyin Kabuklarını soyun Sarımsağı soyup havanda ezin Zeytinyağı ile limon suyunu karıştırıp sarımsağı da ilave edin Patlıcanı bütün olarak servis tabağına alın Üzerine hazırladığınız sosu gezdirin Maydanoz ve kıyılmış kırmızıbiberle birlikte servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|