Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföylü, piliç, sarma

Milföylü Piliç Sarma

Eski 06-23-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Milföylü Piliç Sarma



Milföylü Piliç Sarma



Malzemeler:
4 adet tavuk but
4 adet kare milföy
1 adet yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı çörekotu
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın
Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin
Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin
Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın
Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin
Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin
5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin
Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun!

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.