Milföylü Piliç Sarma |
06-23-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Milföylü Piliç SarmaMilföylü Piliç Sarma Malzemeler: 4 adet tavuk but 4 adet kare milföy 1 adet yumurtanın sarısı 1 yemek kaşığı çörekotu Tuz, karabiber Hazırlanışı: Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin 5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz Afiyet olsun!
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|