ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Milföylü Piliç Sarma (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=108434)

Şengül Şirin 06-23-2010 09:51 AM

Milföylü Piliç Sarma
 
1 Eklenti(ler)
Milföylü Piliç Sarma

http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1277275881

Malzemeler:
4 adet tavuk but
4 adet kare milföy
1 adet yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı çörekotu
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın.
Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin.
Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin.
Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın.
Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin.
Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin.
5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin.
Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!:orjinal:


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.