![]() |
Yok Olan İnsanlığa |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Yok Olan İnsanlığaBu muydu hayatın bana katacakları, Oysa ki ben hiç mi hiç düşlememiştim bu kadar acıyı ![]() ![]() Küçükken 'büyüyünce unutursun,geçer! ' diyorLardı Sanırım bunLar bize umutsuzca söylenen ve inandığımız en basit masallardı hiçbir acının unutulduğu ya da zamanla geçtiği yoktu aksine acılar ! günden güne içimizi saran,bedeni kavuran kordular ![]() ![]() Zaman geçtikçe basitleşti çevremizi saran insanlar birdenbire kayboldu ve mumla aranır oldu geçmişte kalanlar Anlayamaz olduk insanların farklılaşma çabasını Oysa ki aynaya yansıyan yüzler,birbirinin aynısı ! "Acılar,hayatın tuzu biberidir" derdim hep Ama bu kadar acıyı düşlememiştim pek En yakınının zaman sonra ırağında olması umutsuzca anlatılan ve inandığımız masallar kadar saçmaydı ! ahh diyorum ! En sancılısından bir KEŞKE çekiyorum içime insanlar bu kadar çok yüzlü olmasa Ve hayat yaşanılır kalsa ! Dört duvarım ve cebimde son umut kırıntıLarımla Küfürler savuruyorum sessizce,zamanla yok olan insanlığa Bi an dört duvarımdan sıyrılıp bakınıyorum etrafa,kalabalık ! Birbirinin aynısı yüzler,gözler,sözler olmaz olsun böylesi,sar beni yalnızlık ! giriyorum kapalı bir kutuya şimdi,acılarımla hayat yaşanılır ve insan "kendi olmaya" kalkışırsa yalnızlığım tıkla 3 kez kutuma ![]() ![]() *Düşlerimde canlandırabilirsem bu gerçeği (!) severim belki insanlığı,çocukluğumdaki gibi ![]() ![]() alıntı
![]() |
|