![]() |
Yok Olan İnsanlığa
Bu muydu hayatın bana katacakları,
Oysa ki ben hiç mi hiç düşlememiştim bu kadar acıyı.. Küçükken 'büyüyünce unutursun,geçer! ' diyorLardı Sanırım bunLar bize umutsuzca söylenen ve inandığımız en basit masallardı hiçbir acının unutulduğu ya da zamanla geçtiği yoktu aksine acılar ! günden güne içimizi saran,bedeni kavuran kordular.. Zaman geçtikçe basitleşti çevremizi saran insanlar birdenbire kayboldu ve mumla aranır oldu geçmişte kalanlar Anlayamaz olduk insanların farklılaşma çabasını Oysa ki aynaya yansıyan yüzler,birbirinin aynısı ! "Acılar,hayatın tuzu biberidir" derdim hep Ama bu kadar acıyı düşlememiştim pek En yakınının zaman sonra ırağında olması umutsuzca anlatılan ve inandığımız masallar kadar saçmaydı ! ahh diyorum ! En sancılısından bir KEŞKE çekiyorum içime insanlar bu kadar çok yüzlü olmasa Ve hayat yaşanılır kalsa ! Dört duvarım ve cebimde son umut kırıntıLarımla Küfürler savuruyorum sessizce,zamanla yok olan insanlığa Bi an dört duvarımdan sıyrılıp bakınıyorum etrafa,kalabalık ! Birbirinin aynısı yüzler,gözler,sözler olmaz olsun böylesi,sar beni yalnızlık ! giriyorum kapalı bir kutuya şimdi,acılarımla hayat yaşanılır ve insan "kendi olmaya" kalkışırsa yalnızlığım tıkla 3 kez kutuma.. *Düşlerimde canlandırabilirsem bu gerçeği (!) severim belki insanlığı,çocukluğumdaki gibi.. alıntı |