|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gecenin, islaklığından, kurumayamayan, sevdaya |
![]() |
Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...özgürce ıslandım bu gece
![]() ![]() gitmek istediğin şehir ağladı üzerime ![]() ![]() ne içinden geçtim, ne dışına taşabildim ![]() ![]() gidişine ıslandım öylece ![]() ![]() tatlı bi rüya iken gülüşün, içimin sen deryalarına kaçıyor herkesten gizlediğim düşün ![]() ![]() bi şehir ağladı avucumda ![]() ![]() ıslaklığı saçımda ![]() ![]() saçım kanadı hatırsızca, hatırlamamalarına ![]() ![]() yağmur ne güzel yağdı oysa ![]() ![]() her damlasına adını koydum ![]() ![]() adım kaçtı kimliğimden, kimliğim sensizliğimden ![]() ![]() beklerim, beklediğim kadar gelirim kendime ![]() ![]() cinnet şeritlerinde, adın şifrem olur ![]() ![]() şifresiz bi hayata geçişin, şifresi sen ![]() ![]() ve gitmektesin sen ![]() ![]() bi güvercin gibiydim bu gece ![]() ![]() kendimi ilk defa bu kadar kanatlı hissettim ![]() ![]() ıslandım ![]() ![]() yıkandım ![]() ![]() sevdanın özgürcesinin elimden gidişine ağladım şehirsiz kaldım ![]() ![]() sensiz bi şehri taşıyamazdım ![]() ![]() al ve git ![]() ![]() gittiğin kadar götür bu şehri ![]() ![]() sesine tozlar örtülür kulağımda ![]() ![]() pasında kalırsın hatıramın ![]() ![]() unutmak sende varolur ![]() ![]() sen unutamazsın ![]() ![]() unutmadığım şehirlere sor beni ![]() ![]() yıldızsız gecenin güneşine emanet gülüşün ![]() ![]() göster kendini ![]() ![]() utançlar getirme el değmemiş sevgime ![]() ![]() sevgisizliğine emanet bütün söyleyemediklerim ![]() ![]() ve sen hiç söylememezlik etme ![]() ![]() birde ![]() ![]() bi önemi varsa eğer ![]() ![]() GİTME ![]() ![]() ![]() TUGBA GUVERCIN
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...Emeğine sağlık canım güzel bi paylaşımdı ![]()
![]() |
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
![]() |
![]() |
|