![]() |
Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...
özgürce ıslandım bu gece.. gitmek istediğin şehir ağladı üzerime.. ne içinden geçtim, ne dışına taşabildim.. gidişine ıslandım öylece.. tatlı bi rüya iken gülüşün, içimin sen deryalarına kaçıyor herkesten gizlediğim düşün.. bi şehir ağladı avucumda.. ıslaklığı saçımda.. saçım kanadı hatırsızca, hatırlamamalarına.. yağmur ne güzel yağdı oysa.. her damlasına adını koydum.. adım kaçtı kimliğimden, kimliğim sensizliğimden.. beklerim, beklediğim kadar gelirim kendime.. cinnet şeritlerinde, adın şifrem olur.. şifresiz bi hayata geçişin, şifresi sen.. ve gitmektesin sen.. bi güvercin gibiydim bu gece.. kendimi ilk defa bu kadar kanatlı hissettim.. ıslandım.. yıkandım.. sevdanın özgürcesinin elimden gidişine ağladım şehirsiz kaldım.. sensiz bi şehri taşıyamazdım.. al ve git.. gittiğin kadar götür bu şehri.. sesine tozlar örtülür kulağımda.. pasında kalırsın hatıramın.. unutmak sende varolur.. sen unutamazsın.. unutmadığım şehirlere sor beni.. yıldızsız gecenin güneşine emanet gülüşün.. göster kendini.. utançlar getirme el değmemiş sevgime.. sevgisizliğine emanet bütün söyleyemediklerim.. ve sen hiç söylememezlik etme.. birde.. bi önemi varsa eğer.. GİTME... TUGBA GUVERCIN |
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...
Emeğine sağlık canım güzel bi paylaşımdı.
|
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...
Alıntı:
rica ederım bıtanesı sagolasın :bomibom3: |