![]() |
Sevmek Bize Yakıstı... |
![]() |
![]() |
#1 |
azrail
|
![]() Sevmek Bize Yakıstı...Seraba yelken açtık, düşler bir değil artık
![]() Susmak sana, pusmak bana, durmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Umut derken sarıldık, yeter derken bıraktık ![]() Gitmek sana, kalmak bana, bitmek bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Sevgiye söz ekleyip, dem tutarken bağrımız ![]() Görmez gözde renklenip, dil yutarken çağrımız ![]() Yakıştı mı bu şimdi, hani nerde oğlumuz? Dönmek sana, sönmek bana, susmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Uğrunda çok ezildim, geç dedikçe örsümden ![]() Sevmek yalanmış meğer, aşk dediğin tersinden! Uçurumdan yüz aldın, yardan beter göğsünden, İtmek sana, düşmek bana, kopmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Vuslatı anlat bana, hasret yoktu takvimde! Ne yaptın da bir sabah, kanrevandın kalbimde? Bedeli üç kuruşluk, aşk görünce albümde, Satmak sana, almak bana, atmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Yükseğe gönül koyup, söz dürmeden alçağı, Ayrıntıya can verdin, göz görmeden ölçeği! Yalana astar verip, nice keskin gerçeği, Seçmek sana, yutmak bana, bozmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Mecnun gibi aklından, eyyub gibi sabrından, Mevlam etmesin derdik, bizi aşkın yurdundan! Hatırası kan tutmuş, bir çift gözün ardından, Gülmek sana, ölmek bana, bakmak bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Sevmek sana, sevmek bana, sevmek bize yakıştı ![]() ![]() ![]() Ömer Faruk Yılmaz
![]() |
|