Trakyalıdan Aşk Mektubu |
|
|
#1 |
|
*JuLieT*
|
Trakyalıdan Aşk MektubuNufut Gözlü Sevgilim Asibe, > > > > Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş > edersin beyav ![]() ![]() ![]() > Abe Allah belacımı versin seni çok severim Yatmaz mıyım yatacıma abe> bi direm uyku girmez güzlerime ![]() ![]() > > Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya ![]() > Ekmekten sudan kesildim artıkın ![]() > > Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat > oynarım Üldürdün beni beyaa![]() ![]() ![]() > > Düşün bobam düşün ![]() Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum![]() > Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını ![]() > Duyarsın elbet Ölmüş nenem bile dinner "Anlarım kızanım seni anlarım> ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep ![]() ![]() > İşte u zaman çeltik tarlasına döner güzlerim Epten gene vıcık vıcık> olur aalamaktan ![]() ![]() ![]() > > Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa ![]() Aşıklık> çekeriz bilirsin işte Eriye eriye göndöndü sapına döndük anacını> satımının Agana da süle düümesin artıkın beni Sankim u iç aşık> ulmamış Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu> beyaa ![]() ![]() ![]() > Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün > bilem yaparım taa ne olsun beyaa ![]() ![]() Süle anana akşama çıtlatsın> bunları bobana Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin![]() > Buzmayasın adamın aklını Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma,> atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım > bulabilceklemi ![]() ![]() ![]() > Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem ![]() ![]() ![]() > > Seni er şeyden çok seven sevgilin; |
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk Mektubu |
|
|
#2 |
|
alper1482
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÇok içten yazmıs ama yaa:)
|
|
|
|
#6 |
|
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÜnemli del direm bende o zaman Jölyetim:)
|
|
|
|
#7 |
|
Cloud
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÇok qüzeldi qüncem teşekkürler:)
|