![]() |
Trakyalıdan Aşk Mektubu
Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,
> > > > Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş > edersin beyav... > Abe Allah belacımı versin seni çok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe > bi direm uyku girmez güzlerime.. > > Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya. > Ekmekten sudan kesildim artıkın. > > Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat > oynarım. Üldürdün beni beyaa... > > Düşün bobam düşün.. Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum. > Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını. > Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner. "Anlarım kızanım seni anlarım > ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep.. > İşte u zaman çeltik tarlasına döner güzlerim. Epten gene vıcık vıcık > olur aalamaktan... > > Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık > çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye göndöndü sapına döndük anacını > satımının. Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık > ulmamış. Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu > beyaa... > Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün > bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Süle anana akşama çıtlatsın > bunları bobana. Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin. > Buzmayasın adamın aklını. Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma, > atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım > bulabilceklemi... > Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem... > > Seni er şeyden çok seven sevgilin; |
Cevap : Trakyalıdan Aşk Mektubu
Çok içten yazmıs ama yaa:).
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Sevgili *JuLieT* güzeldi:) |
Alıntı:
|