|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamadıkları, davranışları, erkeklerin, kadın |
![]() |
Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
Erkeklerin Anlamadıkları Kadın DavranışlarıIste erkeklerin anlayamadiklari kadin davranislari ![]() ![]() “Neden, neden, tek tip saç tokasi kullanmazsiniz? Sirf saçlarinizi toplayabilmeniz için binlerce saç lastigi ve toka var ![]() “Kadinlar vücutlarindaki tüyleri acili bir sekilde sicak agda ile kökünden alabiliyorken, neden ufak bir böcekten korkar” “Kizlar ve üzüntü! O bunu dedi, sunu dedi ![]() ![]() ![]() “Her ay yasanan hormonal durumlar öncesinde çok iyiyken, o dönemde neden kavga ediyoruz? Bu olagan durum öncesinde sinirli olmamak için birsey yapamaz mi? Bu dönem öncesinde söyle uyarabilir; "Beni dinleme, muayyen günlerimdeyim?" "Kadinlar için evlenmek neden erkeklerden daha önemli? Ask yetmiyor mu?" "Neden tüm ayakkabilar? Kiz kardesimin valizleri sadece ayakkabilarla dolu, o görmeden birkaç tanesini attigim bile oldu ![]() “Kadinlarin davranislarini anlamiyorum! Ilk üç ay her sey iyi, güzel ve hosken sonrasinda tamamen farklilasiyor ![]() “Kadinlar neden söylenen seyi farkli algilamamizi bekliyor ![]() ![]() “Kizlar neden gerçekten, gerçekten hos erkekle birlikte olmak istiyor ve birini bulduklarinda bulusmuyorlar ![]() ![]() “Neden kizlar ilk defa karsilastiklari diger kizlardan hoslanmaz? " “Neden kadinlar söylemek istediklerini dogrudan anlatmaz, dolandirir ![]() ![]() alıntııı ![]() ![]() ![]() Umarım bayan arkadaşlarımızdan daha fazla cevap alırız ve aydınlanırız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın DavranışlarıTam anlamıyla anlayışsız bir erkeğin sorduğu sorulardan başka bişey değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1907merve
|
![]() Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın DavranışlarıEvet bence de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın DavranışlarıDejavu KANKA Boşuna Yayınlamışsın Kadınları Anlamak Zaten İmkansız Örneğin; ! Bir gün TiFus Yani ben yolda gidiyordum bir tenekeye vurdum 2,3 adım sürüklendi içinde yeşil bir cin çıktı beni serbest bıraktın çok teşekkür ederim dedi ve benden 1 dilekte bulunmamı istedi bende burdan meksikaya otoban istiyorum dedim cin baktı çok masraflı olucak arada okyanus var dediki sen benden başka bir şey iste bende ya kadınları anlamak istiyorum kadınları anlat bana dedim cinde otoban kaç şeritli olsun dedi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın DavranışlarıAlıntı:
Alıntı:
Alıntı: