Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamadıkları, davranışları, erkeklerin, kadın

Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları

Eski 06-17-2009   #1
dejavu2009

Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları

Iste erkeklerin anlayamadiklari kadin davranislari

“Neden, neden, tek tip saç tokasi kullanmazsiniz? Sirf saçlarinizi toplayabilmeniz için binlerce saç lastigi ve toka var Ufak bir olayi neden bu kadar büyütüyorsunuz?”

“Kadinlar vücutlarindaki tüyleri acili bir sekilde sicak agda ile kökünden alabiliyorken, neden ufak bir böcekten korkar”

“Kizlar ve üzüntü! O bunu dedi, sunu dedi Bunu yillarca konusabilirler Bu tartismayi neden bitirmezler?”

“Her ay yasanan hormonal durumlar öncesinde çok iyiyken, o dönemde neden kavga ediyoruz? Bu olagan durum öncesinde sinirli olmamak için birsey yapamaz mi? Bu dönem öncesinde söyle uyarabilir; "Beni dinleme, muayyen günlerimdeyim?"

"Kadinlar için evlenmek neden erkeklerden daha önemli? Ask yetmiyor mu?"

"Neden tüm ayakkabilar? Kiz kardesimin valizleri sadece ayakkabilarla dolu, o görmeden birkaç tanesini attigim bile oldu Bu tutku korkutucu gelmiyor mu?"

“Kadinlarin davranislarini anlamiyorum! Ilk üç ay her sey iyi, güzel ve hosken sonrasinda tamamen farklilasiyor

“Kadinlar neden söylenen seyi farkli algilamamizi bekliyor Örnegin ‘maç izleyebilirsin’ dediklerinde izledigimiz zaman, kötü hissediyorlar

“Kizlar neden gerçekten, gerçekten hos erkekle birlikte olmak istiyor ve birini bulduklarinda bulusmuyorlar Tek bir sebebi olabilir bu erkeklerin de ekilebilecegini göstermek

“Neden kizlar ilk defa karsilastiklari diger kizlardan hoslanmaz? "

“Neden kadinlar söylemek istediklerini dogrudan anlatmaz, dolandirir Her zaman birseyler yapmak isterler, ancak sözcüklere dökemezler, söylemezler Lafi neden dolandirip dururlar anlamiyorum”

alıntııı

Umarım bayan arkadaşlarımızdan daha fazla cevap alırız ve aydınlanırız

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları

Eski 06-17-2009   #2
sudenaz

Tam anlamıyla anlayışsız bir erkeğin sorduğu sorulardan başka bişey değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2009   #3
1907merve

Evet bence deAyrıca bunlar her kadın için geçerli değildir,kişiye göre değişir

Eski 06-18-2009   #4
TiFus

Dejavu KANKA Boşuna Yayınlamışsın Kadınları Anlamak Zaten İmkansız Örneğin; !

Bir gün TiFus Yani ben yolda gidiyordum bir tenekeye vurdum 2,3 adım sürüklendi içinde yeşil bir cin çıktı beni serbest bıraktın çok teşekkür ederim dedi ve benden 1 dilekte bulunmamı istedi bende burdan meksikaya otoban istiyorum dedim cin baktı çok masraflı olucak arada okyanus var dediki sen benden başka bir şey iste bende ya kadınları anlamak istiyorum kadınları anlat bana dedim cinde otoban kaç şeritli olsun dedi :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2009   #5
dejavu2009

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tam anlamıyla anlayışsız bir erkeğin sorduğu sorulardan başka bişey değil
Alıntı:
1907merve tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet bence deAyrıca bunlar her kadın için geçerli değildir,kişiye göre değişir
Yorumlar için teşekkürler hanımlar

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dejavu KANKA Boşuna Yayınlamışsın Kadınları Anlamak Zaten İmkansız Örneğin; !

Bir gün TiFus Yani ben yolda gidiyordum bir tenekeye vurdum 2,3 adım sürüklendi içinde yeşil bir cin çıktı beni serbest bıraktın çok teşekkür ederim dedi ve benden 1 dilekte bulunmamı istedi bende burdan meksikaya otoban istiyorum dedim cin baktı çok masraflı olucak arada okyanus var dediki sen benden başka bir şey iste bende ya kadınları anlamak istiyorum kadınları anlat bana dedim cinde otoban kaç şeritli olsun dedi :)
Tüh şansa bak bende aynı istekleri istemiştim Yalnız ben herşeyin sırrını istemiştim bir tek onu vermedi o da bilmiyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com