ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Erkekler Kahvehanesi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=394)
-   -   Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=82706)

dejavu2009 06-17-2009 05:52 PM

Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları

Iste erkeklerin anlayamadiklari kadin davranislari..

“Neden, neden, tek tip saç tokasi kullanmazsiniz? Sirf saçlarinizi toplayabilmeniz için binlerce saç lastigi ve toka var. Ufak bir olayi neden bu kadar büyütüyorsunuz?”

“Kadinlar vücutlarindaki tüyleri acili bir sekilde sicak agda ile kökünden alabiliyorken, neden ufak bir böcekten korkar”

“Kizlar ve üzüntü! O bunu dedi, sunu dedi.. Bunu yillarca konusabilirler. Bu tartismayi neden bitirmezler?”

“Her ay yasanan hormonal durumlar öncesinde çok iyiyken, o dönemde neden kavga ediyoruz? Bu olagan durum öncesinde sinirli olmamak için birsey yapamaz mi? Bu dönem öncesinde söyle uyarabilir; "Beni dinleme, muayyen günlerimdeyim?"

"Kadinlar için evlenmek neden erkeklerden daha önemli? Ask yetmiyor mu?"

"Neden tüm ayakkabilar? Kiz kardesimin valizleri sadece ayakkabilarla dolu, o görmeden birkaç tanesini attigim bile oldu. Bu tutku korkutucu gelmiyor mu?"

“Kadinlarin davranislarini anlamiyorum! Ilk üç ay her sey iyi, güzel ve hosken sonrasinda tamamen farklilasiyor.”

“Kadinlar neden söylenen seyi farkli algilamamizi bekliyor. Örnegin ‘maç izleyebilirsin’ dediklerinde izledigimiz zaman, kötü hissediyorlar.”

“Kizlar neden gerçekten, gerçekten hos erkekle birlikte olmak istiyor ve birini bulduklarinda bulusmuyorlar. Tek bir sebebi olabilir bu erkeklerin de ekilebilecegini göstermek.”

“Neden kizlar ilk defa karsilastiklari diger kizlardan hoslanmaz? "

“Neden kadinlar söylemek istediklerini dogrudan anlatmaz, dolandirir. Her zaman birseyler yapmak isterler, ancak sözcüklere dökemezler, söylemezler. Lafi neden dolandirip dururlar anlamiyorum”

alıntııı...

Umarım bayan arkadaşlarımızdan daha fazla cevap alırız ve aydınlanırız...

sudenaz 06-17-2009 06:48 PM

Cevap : Erkeklerin Anlamadıkları Kadın Davranışları

Tam anlamıyla anlayışsız bir erkeğin sorduğu sorulardan başka bişey değil...

1907merve 06-18-2009 10:14 AM

Evet bence de.Ayrıca bunlar her kadın için geçerli değildir,kişiye göre değişir....

TiFus 06-18-2009 10:34 AM

Dejavu KANKA Boşuna Yayınlamışsın Kadınları Anlamak Zaten İmkansız Örneğin; !

Bir gün TiFus Yani ben yolda gidiyordum bir tenekeye vurdum 2,3 adım sürüklendi içinde yeşil bir cin çıktı beni serbest bıraktın çok teşekkür ederim dedi ve benden 1 dilekte bulunmamı istedi bende burdan meksikaya otoban istiyorum dedim cin baktı çok masraflı olucak arada okyanus var dediki sen benden başka bir şey iste bende ya kadınları anlamak istiyorum kadınları anlat bana dedim cinde otoban kaç şeritli olsun dedi :)

dejavu2009 06-18-2009 03:34 PM

Alıntı:

sudenaz tafarından gönderildi (Mesaj 294073)
Tam anlamıyla anlayışsız bir erkeğin sorduğu sorulardan başka bişey değil...

Alıntı:

1907merve tafarından gönderildi (Mesaj 294285)
Evet bence de.Ayrıca bunlar her kadın için geçerli değildir,kişiye göre değişir....

Yorumlar için teşekkürler hanımlar

Alıntı:

TiFus tafarından gönderildi (Mesaj 294300)
Dejavu KANKA Boşuna Yayınlamışsın Kadınları Anlamak Zaten İmkansız Örneğin; !

Bir gün TiFus Yani ben yolda gidiyordum bir tenekeye vurdum 2,3 adım sürüklendi içinde yeşil bir cin çıktı beni serbest bıraktın çok teşekkür ederim dedi ve benden 1 dilekte bulunmamı istedi bende burdan meksikaya otoban istiyorum dedim cin baktı çok masraflı olucak arada okyanus var dediki sen benden başka bir şey iste bende ya kadınları anlamak istiyorum kadınları anlat bana dedim cinde otoban kaç şeritli olsun dedi :)

Tüh şansa bak bende aynı istekleri istemiştim... Yalnız ben herşeyin sırrını istemiştim... bir tek onu vermedi... o da bilmiyormuş... :biggrin: