![]() |
Klasik türk yalanları.... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Klasik türk yalanları....*kalsaydınız bişeyler yerdik ![]() ![]() ![]() *vallaha sarıda geçtim memur bey ![]() ![]() *kazanmak önemli değil mühim olan yarışmaya katılmaktı ![]() ![]() *dünya ahiret bacımsın ![]() ![]() ![]() *şu an 70 milyon bizi izliyo ![]() ![]() ![]() *bütün kadınlar güzeldir ![]() ![]() *yemezsen arkandan ağlar ![]() ![]() *ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı ![]() ![]() ![]() *aldığım en güzel hediye ![]() ![]() ![]() *ben almayayım rejimdeyim ![]() ![]() ![]() *kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() *işim bitsin seni ararım *bana bişey olmaz *bizi davet ettiler ama biz gitmedik ![]() ![]() *vallahi bu size cok yakıştı ![]() ![]() *bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı ![]() ![]() ![]() *formu doldurun biz sizi ararız ![]() ![]() ![]() *arkasından değil yüzünede söylerim ![]() ![]() ![]() *üzülme sevgilim evlenince annenide yanımıza alırız ![]() ![]() ![]() *her bedene uyar bu ![]() ![]() ![]() *benim için önemli olan ruh güzelliği ![]() ![]() ![]() *hediye olmasa inan verirdim ![]() ![]() ![]() *bunun gibi arabam olsun 100 milyar borcum olsun ![]() ![]() ![]() *bi arkadaşa bakıp çıkcam,istersen kimlik bırakayım ![]() ![]() *öğretmenin vurduğu yerde gül biter ![]() ![]() *sadece arkadaşız ![]() ![]() *daha önce hiç kimseyi böyle sevmemiştim ![]() ![]() *sizin mutluluğunuz,bizim mutluluğumuz ![]() ![]() ![]() *abi kızı bi görcen bi içim su ![]() ![]() *dünyanın en mutlu çifti biz olucaz ![]() ![]() *failleri en kısa zamanda yakalanacak ![]() ![]() *bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ![]() ![]() *benim işçim,benim köylüm,benim memurum ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Kışsa:daha karpuz keseceğidik yazsa:kestane pişiyor oturun:) eline sağlık teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|