![]() |
Klasik türk yalanları....
*kalsaydınız bişeyler yerdik...
*vallaha sarıda geçtim memur bey.. *kazanmak önemli değil mühim olan yarışmaya katılmaktı.. *dünya ahiret bacımsın... *şu an 70 milyon bizi izliyo... *bütün kadınlar güzeldir.. *yemezsen arkandan ağlar.. *ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı... *aldığım en güzel hediye... *ben almayayım rejimdeyim... *kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanırlar... *işim bitsin seni ararım *bana bişey olmaz *bizi davet ettiler ama biz gitmedik.. *vallahi bu size cok yakıştı.. *bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... *formu doldurun biz sizi ararız... *arkasından değil yüzünede söylerim... *üzülme sevgilim evlenince annenide yanımıza alırız... *her bedene uyar bu... *benim için önemli olan ruh güzelliği... *hediye olmasa inan verirdim... *bunun gibi arabam olsun 100 milyar borcum olsun... *bi arkadaşa bakıp çıkcam,istersen kimlik bırakayım.. *öğretmenin vurduğu yerde gül biter.. *sadece arkadaşız.. *daha önce hiç kimseyi böyle sevmemiştim.. *sizin mutluluğunuz,bizim mutluluğumuz... *abi kızı bi görcen bi içim su.. *dünyanın en mutlu çifti biz olucaz.. *failleri en kısa zamanda yakalanacak.. *bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.. *benim işçim,benim köylüm,benim memurum.... alıntıdır |
Kışsa:daha karpuz keseceğidik
yazsa:kestane pişiyor oturun:) eline sağlık teşekkürler... |
*bizi davet ettiler ama biz gitmedik..
çok güzel ya.. emeğine sağlık.. |